АКТУАЛНИ НОВИНИ

Можете да прочетете интервюто ,което даде нашият управител по повод концерта и ударите под кръста покрай организацията му.   ИНТЕРВЮ С ИВАН АЛЕКСИЕВ

 

 

 

Джо Линн Търнър за момента отпада от афиша!

 

За голямо съжаление се налага да ви съобщим , че не успяхме да постигнем договореност с импресариото на Джо Лин Търнър и за сега той отпада от участие в концерта.На негово място ще застане друг още по известнен хардлайнер и съвсем скоро ще имате повече информация .

 

 

 

 

Гладиатори се включват в рок шоу на стадион "Васил Левски""Гладиатори" от българските клубове за смесени бойни изкуства (Mixed Martial Arts, MMA) ще излязат на терена на Националния стадион "Васил Левски" като част от сценария на рок концерта Rock in Bulgaria на 22 септември. Разделени по двойки в специални клетки, бойците ще покажат изкуството си в класическите техники пред 50 000 фенове на рока. Тяхното шоу е замислено от режисьора на спектакъла Христо Димитров като съпътстващо изпълнението на хита Eye of the Tiger на група Survivor. Класически балет и Симфоничният оркестър на Българското национално радио ще създадат драматургичния контраст, търсен от режисьора. Димитров е замислил режисурата на всяко едно от 43-е парчета, които ще бъдат изпълнени от над 800 музиканти, като отделен спектакъл. Търсена е симбиоза между рока и различните музикални изкуства - от класиката до българските неравноделни тактове. Специално за шоуто се събира балет "Дива", който не е имал изява на българска сцена от пет години насам.

За мегаконцерта Rock in Bulgaria са ангажирани 100 български рок групи плюс гости от чужбина, които ще изпълнят репертоара си заедно под диригентската палка на Нелко Коларов. Елитът на българската селекция включва "Ахат", "Тангра", Милена Славова, Силвия и Теди Кацарови с бенд, Babyface Clan, Светльо Хиподилски & The Legends, Станислав Сланев-Стенли, Локо, "Контрол", "Конкурент", "Епизод", "Монолит", "Еридан" и др. Включват се и Симфоничният оркестър и Смесения хор на Българското национално радио. Боян Стойков (Македония) и Белла Си - българска вокалистка в швейцарската "Евровизия" 2016. Всички музиканти като брой надхвърлят 800 души, а заедно с танцьорите и актьорското присъствие участниците в рок шоуто ще бъдат над 1000, уточнява Иван Алексиев от продуцентската компания Rock in Bulgaria.

Билетите за концерта в момента се разпространяват по електронен път през сайта на шоуто http://rockin.bg/, а от 1 август ще бъдат пуснати на касите на Националния стадион "Васил Левски". Първата емисия промоционални билети вече е изчерпана.

 

Приятели , промоционалните 2000 броя билети за ROCKIN BULGARIA  са ИЗЧЕРПАНИ!

От днес 19.07.2017 г. можете да си закупите билети на стандартната цена!

Поръчки може да направите през сайта чрез наложен платеж с доставка през ЕКОНТ !

От 1 Август билети ще може да намерите и на касите на Национален стадион "Васил Левски"

Предстои и пускане в продажба на билети в две големи търговски вериги хипермаркети !

 

ДНЕС 04.07.2017 Г. БЕ ПРОВЕДЕНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ В ПРЕС КЛУБА НА БТА, КОЯТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК:

  

От днес 03.07.2017 г. стартира продажба на билети за рок събитие №1 в България за 2017 година.

Пускаме 2000 броя промоционални билета с 30% отстъпка!

В раздел БИЛЕТИ  можете да се свържете с нас, за да си закупите от промоционалните билети, които са в ограничено количество !

 

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ ЗА МЕДИИТЕ:

НА 4 ЮЛИ ОТ 11.00 ЧАСА ЗАПОВЯДАЙТЕ В ПРЕСКЛУБА НА БЪЛГАРСКАТА ТЕЛЕГРАФНА АГЕНЦИЯ, КЪДЕТО ЩЕ ДАДЕМ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ И ЩЕ ОТКРИЕМ РЕКЛАМНАТА КАМПАНИЯ НА МЕГА РОК СЪБИТИЕТО, КОЕТО ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 22 СЕПТЕМВРИ 2017 ГОДИНА НА НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“

НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА ЩЕ ИМА НЕОЧАКВАНИ ИЗНЕНАДИ…….

 

 

Матей Константинов, който участва в заснемането на филма LOVE.NET бе ангажиран от организаторите на Мега концерта ROCK’IN BULGARIA за заснемане на документален филм по организацията на музикалното събитие за всички времена до момента в България ! Документалният филм ще бъде излъчен по National Geographic

На „лентата “ ще бъде отразен живота на музикантите по време на репетициите както и изграждането на техническото обезпечаване на мега събитието !